Hulivilikarnevaali

Verkkokaupan maksetut Hulivilikarnevaali -tuotteet voi myös noutaa kaupungin virastotalon asiointipisteestä.  Asiointipisteen aukioloajat voit tarkistaa tästä.

Lippuja on myynnissä tällä hetkellä 50 kpl jokaiseen esitykseen ja näytökseen eli hyvin rajallinen määrä edellisiin vuosiin verrattuna. Seuraamme jatkuvasti koronatilannetta ja viranomaisten ohjeita. Tilanteen ja ohjeistusten niin salliessa vapautamme lisää lippuja myyntiin. Koska kyseessä on lasten tapahtuma, toivomme, että mahdollisimman moni lapsi pääsee esiintymisiä seuraamaan. Toivomme, että otatte tämän huomioon lippuja ostaessa ja aikuisia tulee mukaan vain se ihan välttämättömin määrä. Näin varmistamme, että mahdollisimman moni lapsi pääsee osallistumaan Hulivilin esityksiin! Katso lisätiedot ja tutustu Hulivilikarnevaalien ohjelmaan www.hulivilikarnevaali.fi. 

Huomioithan, että verkkokaupan kautta ostetut liput täytyy noutaa Hulivilikarnevaalien infopisteeltä työpajapäivänä 29.6.2021 klo 10-15 osoitteesta Puistokatu 1 tai saapuessasi esitykseen. Ostettuja lippuja ei postiteta tilaajalle. Mikäli haluamasi näytös on loppuunmyyty, voit ilmoittautua jonotuslistalle sähköpostilla info@hulivilikarnevaali.fi.  

Lisätiedot info@hulivilikarnevaali.fi ja p. 044 794 5423.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta